Shikoni çfarë bën Saimir Tahiri pasi u largua si ministër i Brendshëm

Shikoni çfarë bën Saimir Tahiri pasi u largua si ministër i Brendshëm

Saimir Tahiri pasi u largua nga detyra e ministrit të Brendshëm, ka më tepër kohë të lirë për t’u marrë me aktivitete personale, sigurisht pa lë...

Dy dekada pas: Flet i mbijetuari i tragjedisë së Otrantos

Dy dekada pas: Flet i mbijetuari i tragjedisë së Otrantos

Njëzetë vjet pas tragjedisë së Otrantos, Krenar Xhavara, 28 vjeç atëherë e sot 48, kujton se si në tetë minuta pa me sytë e tij të fundosej ani...

Mustafa: Serbia po bën përpjekje për të asimiluar shqiptarët e Luginës

Mustafa: Serbia po bën përpjekje për të asimiluar shqiptarët e Luginës

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare në Luginën e Preshevës Ragmi Mustafa, thotë se Serbia po bën përpjekje për të asimiluar shqiptarët....

Vitin e kaluar u asgjësuan mbi 100 mijë produkte ushqimore të dyshimta

Vitin e kaluar u asgjësuan mbi 100 mijë produkte ushqimore të dyshimta

Organizatat joqeveritare, të cilat merren me mbrojtjen e konsumatorit, alarmojnë për produkte të dyshimta, të cilat po rrezikojnë shëndetin e qytetarëve, ndon&e...

Si po i rekruton Serbia agjentët në Kosovë përmes Listës Serbe

Si po i rekruton Serbia agjentët në Kosovë përmes Listës Serbe

Në Kosovë vepron një numër i madh i shërbimeve të inteligjencës, aktivitetet e së cilëve kanë filluar që nga mbarimi i luftës dhe vendosja e...

Lajm i mirë, krijohet makina anti-trafik

Lajm i mirë, krijohet makina anti-trafik

Rrugët e qyteteve të mëdha çdo ditë kthehen në një makth të vërtetë për drejtuesit e makinave për shkak të trafikut që krijohet....

Facebook lejon publikimin e imazheve të animuara GIF në komente

Facebook lejon publikimin e imazheve të animuara GIF në komente

Fillimisht ky buton do të jetë i disponueshëm për një numër të kufizuar përdoruesish përpara se të ofrohet për të gjithë....

Lexo me emrin e Zotit tënd…

Allahu xh.sh., përmes Kur’anit dhe Profetit a.s., iu bën thirrje besimtarëve të kërkojnë diturinë, herë në formë këshille e nxitje dhe herë në formë urdhërore. Vetë fakti që fjala e parë e shpallur ishte “Lexo”, tregon për vlerën dhe nivelin, në të cilin Islami e ngre diturinë. Në Kur’an, fjala dituri përmendet në 660 vende, ndërsa në fjalët e Profetit ajo llogaritet me vlerën e adhurimeve të kryera ndaj Allahut të Madhërishëm. Me shpalljen e ajetit të parë:more ...

5 gjërat që duhet të ndaloni së bëri për fëmijët tuaj

Çdo nënë do të bënte gjithçka për fëmijët, por nëse një mama nuk njeh kufij, më shumë se sa e ndihmon, ajo e dëmton vogëlushin e saj. “Ndihma” e një mamaje, qëllimi i mirë për t’i ardhur në ndihmë fëmijës mund të kthehet pas si një katapulkë papritur e pa kuptuar. Më poshtë do të lexoni 6 gjërat që duhet të ndaloni së bëri për fëmijët tuaj.more ...

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art