You Are Here: Home » Zvicra » Dita e Fitër Bajramit është me 17.07.2015 -

Dita e Fitër Bajramit është me 17.07.2015

Dita e Fitër Bajramit është me 17.07.2015
NJOFTIMDita e Fitër Bajramit është me 17.07.2015

1. Namazi i Sabahut falet në ora 05:15

Pastaj fillon programi me Ilahi të kënduara nga nxënësit e mësim besimit të Xhamisë Shqiptare në Seebach, këndim Kurani nga Hafëz ef. Ibrahimi, ligjërata dhe hytbja nga Bashkim ef. Bajraktari

2. Namazi i Fitër Bajramit falet në ora 06:30

Namazet do te falet në lokalet e Xhamisë Shqiptare në SeebachKomentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes