You Are Here: Home » Video » Ilahia: Ezani i Bilallit - Besnik Hyseni, Ibrahim Lecaj -

Ilahia: Ezani i Bilallit - Besnik Hyseni, Ibrahim Lecaj

Ilahia: Ezani i Bilallit - Besnik Hyseni, Ibrahim Lecaj
Ilahia Ezani i Bilallit e kenduar nga Besnik Hyseni dhe Ibrahim Lecaj ne Manifestimin e Fitër Bajramit 2015 në Fondacionin e Rinisë Islame në Cyrih i mbajtur me 17.07.2015

Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes