You Are Here: Home » Zvicra » Nuk ka më rrezik nga gripi i shpezëve në Zvicër -

Nuk ka më rrezik nga gripi i shpezëve në Zvicër

Nuk ka më rrezik nga gripi i shpezëve në Zvicër
Autoritetet kanë vendosur të mos ketë më masa parandaluese kundër virusit. Në një njoftim thuhet se ka rënë numri i shpendëve të egra të prekura në Evropë. Kjo gjithashtu ka reduktuar rrezikun e infektimit për shpendët vendëse në Zvicër.
Masat parandaluese kundër gripit të shpendëve ishin aplikuar që nga nëntori i kaluar. Ndër të tjera, ishte ndaluar që të ushqyerit për shpendët vendëse të jetë i mundshëm edhe për shpendët e egra. Deri tani nuk është regjistruar ngordhja e shpezëve nga virusi, e në mesin e zogjve të egër, mbi të gjitha Herons, pulëbardha dhe mjellma janë prekur nga virusi.

Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes