You Are Here: Home » Teknologji » “Facebook” zotëron katër nga pesë aplikacionet më të shkarkuara -

“Facebook” zotëron katër nga pesë aplikacionet më të shkarkuara

“Facebook” zotëron katër nga pesë aplikacionet më të shkarkuara
Facebook” është mbreti i aplikacioneve. Kjo pasi katër nga aplikacionet e rrjetit social më popullor, janë në krye të listës së aplikacioneve më të shkarkuara në të dyja sistemet e operimit, Android dhe iOS.

“WhatsApp”, në pronësi të Mark Zuckenberg, është aplikacioni më i shkarkuar, pas tij vijnë “Facebook”, “Messenger” dhe “Instagram”, të gjitha në pronësi të Zuckenberg.

Në vend të pesë vjen rrjeti tjerër social, “Snapchat”./tesheshi.com/

Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes