You Are Here: Home » Islam » Kur personi vjen heret në xhami ditën e xhuma, atehere le të falet derisa të vij imami. -

Kur personi vjen heret në xhami ditën e xhuma, atehere le të falet derisa të vij imami.

Kur personi vjen heret në xhami ditën e xhuma, atehere le të falet derisa të vij imami.
Shejh Iben Uthejmini (Allahu e mëshiroftë!): Kur personi vjen heret ne xhami diten e xhuma, atehere le te falet derisa te vij imami.

Fetaua nurun ala ed-derb vell. 5
Sherh Rijadus-Salihin vell. 5

Shejh Albani ( Allahu e mëshiroftë!) kur shkonte ne xhami diten e xhuma falte namaz (dy e nga dy) derisa te vinte imami.

Kerkohet nga muslimani qe ta shfrytezoje kohen e tij ne xhami (diten e xhuma) me namaz, ose me lexim Kurani, ose me dhiker dhe mos te zhytet ne bisedat e dynjase duke humbur kohen e tij dhe shqeteson te tjeret.

Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes