You Are Here: Home » Teknologji » Lajmi më i mirë që prisnim të gjithë nga WhatsApp-i -

Lajmi më i mirë që prisnim të gjithë nga WhatsApp-i

Lajmi më i mirë që prisnim të gjithë nga WhatsApp-i
Sa herë ju ka ndodhur që të dërgoni një mesazh të gabuar? Jeni duke folur për shefin dhe, mesazhin që do t’i dërgonit mikeshës, ja dërgoni pikërisht shefit? Nuk po shkojmë më larg, sepse me siguri që këtij të fundit mund t’i keni dërguar edhe mesazhin ‘ftues’ që kishit bërë gati për burrin…

Sido që të ketë qenë situata, tani, në WhatsApp do të keni një zgjidhje. Shumë shpejt, ky aplikacion që përdoret tashmë nga të gjithë, do të lejojë fshirjen e mesazheve të dërguara, brenda 5 minutave .

Nëse pendoheni për atë që keni shkruar, dhe marrësit ende nuk i ka mbërritur, keni mundësinë ta fshini ose ta ndryshoni./tesheshi.com/

Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes