You Are Here: Home » Bota » Meksikë, vritet sekretari i përgjithshëm i partisë më të madhe majtiste -

Meksikë, vritet sekretari i përgjithshëm i partisë më të madhe majtiste

Meksikë, vritet sekretari i përgjithshëm i partisë më të madhe majtiste
Në shtetin federal të Meksikës, Guerrero, është vrarë sekretari i përgjithshëm i partisë më të madhe majtiste në vend.

Zyra e prokurorit të Përgjithshëm në Guerero thotë se sekretari i Partisë Revolucionare Demokratike, Demetrio Saldivar, është vrarë në qytetin Chilpancino.

Dëshmitarët okularë rrëfyen se fillimisht dy persona i kishin prerë rrugën me automobil Salivdarit, dhe më pas kanë hapur zjarr dhe janë larguar nga vendi i ngjarjes.

Në qershor të vitit 2013, në një mënyrë të ngjashme u vra dhe lideri i kësaj partie Estrada Merino. Ai u vra në shtetin Oaxaca, ndërsa trupi i tij u gjet pas disa ditësh në një plantacion.

Shteti federal Guerrero karakterizohet për një numër të madh vrasjesh, ndërsa dje u zbuluan në Chipancino tre trupa të copëtuar, të dy burrave dhe të një gruaje.

Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes