You Are Here: Home » Zvicra » Rekord në tremujorin e parë, më shumë firma të reja në Zvicër -

Rekord në tremujorin e parë, më shumë firma të reja në Zvicër

Rekord në tremujorin e parë, më shumë firma të reja në Zvicër
Në tremujorin e parë të këtij viti, më shumë se 11 mijë kompani të reja janë regjistruar në regjistrin tregtar në Zvicër. Bëhet fjalë për rekord në një tremujor në Zvicër, siç ka njoftuar shoqata zvicerane e kreditorëve “Creditreform”.

Por, edhe falimentimet kanë shënuar rekord për të njëjtën periudhë. Nga janari deri në mars kanë falimentuar 1700 kompani.

Sipas vlerësimeve nga “Creditreform”, gjithashtu priten shifra rekorde për të hyra të reja si dhe për falimentime. Kjo ishte për shkak të faktit se në pesë vjetët e para është më i lartë rreziku i falimentimit për kompanitë zvicerane./Albinfo.ch

Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes