You Are Here: Home » Zvicra » Frangu humb fuqinë kundrejt euros -

Frangu humb fuqinë kundrejt euros

Frangu humb fuqinë kundrejt euros
Euro po rritet dhe është paksa nën 1.10 franga, shkruan sfr, përcjell albinfo.ch. Relaksimi është për shkak të zgjedhjeve presidenciale në Francë. Kundërshtarja e valutës euro, Marine Le Pen, nuk u zgjodh, ndërsa tregjet valutore janë qetësuar. Pas rundit të parë të zgjedhjeve në Francë, euro u rrit nga 1.07 në gati 1.09 franga. Votimi i së dielës së kaluar forcoi euron.

Me një çmim prej rreth 1.10 franga zvicerane, kompanitë zvicerane të eksportit janë mjaft konkurruese. Megjithatë, sipas Bankës Nacionale të Zvicrës, frangu është ende shumë i shtrenjtë, pavarësisht relaksimit të fundit.

Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes