You Are Here: Home » Zvicra » Mbyllet piceria e shqiptarit që ofronte ushqim falas për njerëzit në nevojë -

Mbyllet piceria e shqiptarit që ofronte ushqim falas për njerëzit në nevojë

Mbyllet piceria e shqiptarit që ofronte ushqim falas për njerëzit në nevojë
Ju lutem, mos e keqpërdorni këtë mirësi, në mënyrë që nevojtarët të mund të përfitojnë prej saj”.
Një apel që nuk u dëgjua kudo.

Menaxherët shqiptarë hoqën dorë nga piceria “Toscana” në Greifensee ZH, të cilët vitin e kaluar u bënë lajm i mediave, sepse ofruan falas ushqimin për ata që kishin nevojë.“Shumë njerëz fatkeqësisht e keqpërdorën veprimin tonë”, thotë për “Blick” Gino Ramadani (40), i cili udhëhoqi restorantin së bashku me gruan e tij, Elvirën (37).

“Disa ishin madje të pacipë. Kishte njerëz që nuk kishin nevojë për ushqim falas, por insistonin në një ëmbëlsirë të lirë ose në një shishe të lirë”.Ramadani nuk kërkoi para, edhe pse këta mysafirë nuk kishin nevojë. Përkundër kësaj, Ramadani nuk pendohet për aksionin e ndarjes së ushqimit falas.

“Kam pasur shumë reagime pozitive dhe kam njohur shumë njerëz të mirë”.«Kishte shumë miq, të cilët kishin ngrënë falas në restorantin tim”, thotë Ramadani.“Jam krenar që kam ofruar më shumë se 3000 ushqime falas”, thotë Ramadani, i cili kishte regjistruar humbje me këtë aksion deri 60 mijë franga.

“Tani kemi gjetur një qiramarrës të ri për ta marrë menaxhimin e restorantit”.Ramadani nuk do të ishte në gjendje të thotë nëse pronari i ri do të vazhdojë aksionin e njëjtë. Por, ai e di se restoranti do të jetë në duar të mira”. /Kosova post

Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes