You Are Here: Home » Teknologji » Google Assistant vjen edhe në iOS -

Google Assistant vjen edhe në iOS

Google Assistant vjen edhe në iOS
Google njoftoi në I / O sot se Google Asistent po arrin në pajisjet iOS, siç sugjeruan thashethemet. Kompania po lanson një aplikacion që duhet të shfaqet së shpejti në App Store.

Megjithatë, Assistant do të ketë funksione të kufizuara dhe nuk do të funksionojë në mënyrë të përsosur sikurse në telefonat Android. Për shkak të kufizimeve të API-së, Assistent do të jetë në gjendje të bëjë vetëm gjëra themelore siç janë dërgimi i mesazheve dhe lëshimi i muzikës në Spotify, thotë Google.

Kjo do të thotë që kur ekrani është i fikur, “OK Google” nuk do të aktivizojë pajisjen dhe të hapë aplikacionin e Google. Gjithashtu, Apple nuk po lejon ripërdorimin e pullës Home kështu që Siri do të mbetet ndihmësi juaj primar dixhital në të ardhmen.

Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes