You Are Here: Home » Video » Nje muslimane ne aeroplan -

Nje muslimane ne aeroplan

Nje muslimane ne aeroplan
A muslim on the airplane është një video e realizuar nga TedTalks, ku Amal Kassir flet dhe diskuton mbi Islamofobinë dhe eksperiencën e saj mbi të.Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes