You Are Here: Home » Zvicra » Kjo është metoda më e re nëse dëshironi të aplikoni për vizë të Zvicrës -

Kjo është metoda më e re nëse dëshironi të aplikoni për vizë të Zvicrës

Kjo është metoda më e re nëse dëshironi të aplikoni për vizë të Zvicrës
Nga 3 korriku 2017 Ambasada e Zvicrës në Kosovë do të prezentojë një aplikacion online dhe një portal për rezervim të terminit për viza Shengen.
Për shkak të futjes së menjëhershme të sistemit të ri, rezervimi i drejtpërdrejtë i termineve për viza pranë Ambasadës do të jetë i mundur vetëm deri më 28 qershor 2017.

Aplikantët të cilët kanë për qëllim të aplikojnë për vizë Shengen për të udhëtuar në Zvicër, Francë, Austri apo shtetet e Beneluksit do të kenë qasje në faqen e internetit www.swiss-visa.ch .
© KosovaPost.

Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes