You Are Here: Home » Europa » Komisioni Europian padit Kroacinë -

Komisioni Europian padit Kroacinë

Komisioni Europian padit Kroacinë
Komisioni Europian vendosi sot që të nisë procedurën kundër Kroacisë para gjykatës së Bashkimit Europian, pasi që ky vend anëtar i Unionit nuk ka ndryshuar ligjin për privatizimin e kompanisë vendore Ina, i cili shteti i jep të drejtën e vetos për çështje kryesore.

“Komisioni konsideron se detyrimet e veçanta, të cilat i ka shteti ndaj ligjit për Ina kufizojnë lirinë e lëvizjes së kapitalit dhe lirinë e themelimit të ndërmarrjes”, thuhet në kumtesën e KE-së.

Komentet

    No Comments!

Leave a Comment

Captcha

Shkruaj kodin:

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes