Ju jeni ketu: Home » Shëndetësi

Ja dieta me portokall dhe vezë!

Dhjetëvjeçarin e fundit kemi dëgjuar të flitet shumë për dietat. Është një term i përdorur rëndomtë, por shpeshherë jemi të paqa...

Read more ››

Pse sëmundja e kancerit është duke u përhapur në mënyrë ekstreme?

Thuajse çdo ditë dëgjojmë ndonjë rast, qoftë familjar apo i largët, që është diagnostifikuar me një prej sëmundjeve më të kë...

Read more ››

Agjërimi i vazhdueshëm, ndihmon në humbje të peshës

Agjërimi mund të shkaktojë humbje të konsiderueshme në pak javë, kanë zbuluar hulumtimet e reja....

Read more ››

Mjekët e rinj, kujdes dentar falas për fëmijët në kopshte

Bashkia e Tiranës ka ndërmarrë një nismë të re, kujdes falas për shëndetin e dhëmbëve të fëmijëve në kopshte....

Read more ››

Shumë të rinj janë të rrezikuar nga sulmet e trurit

Ekspertët e Britanisë kanë paralajmëruar se shumë të rinj, jo vetëm në Britani por në tërë botën, janë duke e vendosur veten në rr...

Read more ››

Uthulla e mollës e dëmshme për dhëmbët

Uji i vakët me një lugë të vogël mjaltë dhe dy lugë të vogla uthull molle në lukth të zbrazët- melhem për dhembjet e fytit....

Read more ››

Pse mostra e gjakut merret nga gishti i katërt?

E keni bërë ndonjëherë pyetjen se përse gjithmonë na marrin gjak gjithmonë në këtë gisht?...

Read more ››

Çfarë e shkakton problemin me mishin e dhëmbëve?

Sëmundjet e mishit të dhëmbëve janë sëmundje shumë të përhapura gjithkund në botë....

Read more ››

Shkencëtarët turq diagnostikojnë kancerin përmes lëngjeve të trupit

Shkencëtarët turq kanë zhvilluar një teknologji me mikroçip me çka mund të bëjnë diagnostifikimin e qelizave të kancerit përmes lëngjeve...

Read more ››

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes