Ju jeni ketu: Home » Ndryshe

OKH “MERHAMET” VAZHDON TË SHPËRNDAJË PAKO NË LAGJET E SHKUPIT

Organizata Kulturore Humanitare “Merhamet” këtë Ramazan përveç bashkëpunimit që pati me organizatat tjera ndërkombëtare sot realizoi edhe bashk&eu...

Read more ››

Hedhja e ujit të nxehtë në tualet

Pyetje: A ka ndonjë hadith që ndalon të derdhet uji i nxehtë në tualet? Dhe a lejohet të thuhet “bismilah” për këtë?...

Read more ››

Turqia, vendi që ofron më shumë ndihma sipas të ardhurave kombëtare

Sipas një deklarate me shkrim të Drejtorisë Turke për Menaxhimin e Katastrofave dhe Emergjencave (AFAD), Turqia, e cila nga vend që pret ndihmë është shndë...

Read more ››

Ngjarja e një mjekut në taksi

Kur isha student, kërkova një taksi dhe pa e zgjatur hipa në vendin e parë, përbri shoferit. Akoma pa e mbyllur mirë derën e taksisë, vjen një burrë i...

Read more ››

Ford zhvendosë prodhimin e modelit Focus nga Meksika në Kinë

Gjigandi automobilistik Ford, do të zhvendosë prodhimin e modelit Focus nga Meksika në Kinë....

Read more ››

Njihuni me njeriun që ndërtoj 170 minare

E hollë dhe e gjatë, e mbështetur në xhami, është minarja që veçohet si një tipar i rëndësishëm i shumë qyteteve në rajon dhe n&...

Read more ››

Histori prekëse, kështu kjo vajzë ua kishte paguar banorëve borgjet “veresi”

Një vajzë e panjohur kishte vizituar një numër shitoresh në komunen Visoko të Bosnjes, duke i paguar detyrimet e banoreve që kishin blerë ushqime “veresi&...

Read more ››

Ushqimi i përgatitur në enët e bakrit më i shijshëm, restorantet e vënë në përdorim

Përdorimi i bakrit në industri, elektronikë por edhe në ndërtimtari është i madh, por kërkesa për këtë metal është në rritje e sip...

Read more ››

Egesta Lopçi, shkencëtarja muslimane nga Shkodra që po mahnit Italinë

Një shkencëtare myslimane nga Shkodra është duke mahnitur Italinë. Egesta Lopçi, është studiuese e avancuar e mjekësisë bërthamore. Së fun...

Read more ››

Njihuni me shqiptarin më me influencë në botë

23 vjet në Maqedoni, 16 vjet në Gjermani, 7 vjet Zvicër, dhe kur e pyesin se ku është shtëpia e tij, ai përgjigjet: “Klinika, ‘Triemli’, këtu ...

Read more ››

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes