Ju jeni ketu: Home » Zvicra

Zvicër, Përkujdesja në të zezë për fëmijët vetëm 6 CHF në orë

Gazeta “Le Matin Dimanche” ka vënë në pah një fenomen që duket se ka shënuar rritje në Gjenevë. Nënat që punësojnë kujdestare p&...

Read more ››

Nëpunësja e prokurorisë për të rinj ka përvetësuar 650 mijë franga

Një nëpunëse e Prokurorisë për të rinj në qytetin Biel/Bienne ka përvetësuar në vendin e saj të punës përmes dokumenteve të falsif...

Read more ››

Zvicër, sot ishte dita e parë e shkollës për nxënësit e 12 kantoneve

Zhurma e zileve të shkollave sot në 12 kantone të Zvicrës ka shënuar fillimin e vitit të ri shkollor. Shumica e këtyre kantoneve i takojnë zonës gjermane t...

Read more ››

Zvicër, 300.000 gjermanë thonë se ndjehen rehat

Shumica e rreth 300.000 gjermanëve që aktualisht jetojnë në Zvicër, thonë se ndjehen shumë rehat në këtë vend....

Read more ››

Për ballkanasit, sigurimi i automjetit është mbi 50% më i shtrenjtë se zviceranët!

Një shtetas nga ballkani i lindur dhe i rritur në Zvicër, për sigurimin e automjetit të tij duhet të paguajë mbi 50 për qind më tepër se një zvi...

Read more ››

D. Leuthard, duhet angazhim më i madh në luftën kundër ndryshimeve klimatike

Pas udhëtimit të saj javën e kaluar në Zelandën e Re, presidentja Doris Leuthard bëri thirrje për një angazhim më të madh në luftën kund&eum...

Read more ››

240 të vdekur në trafik, numri më i vogël që prej 77 vitesh

Numri i të vdekurve në aksidente rrugore, gjatë vitit 2016 ka qenë më i ulëti që prej 77 vitesh. Zyra Federale për Statistikë ka njoftuar se gjatë vit...

Read more ››

FDP/PLR nominon tre kandidatë për Këshillin Federal

Në mbrëmjen e të premtes ka mbaruar afati i paraqitjes së kandidaturave për vendin vakant të anëtarit të Këshillit Federal të Zvicrës. Siç...

Read more ››

Në Ditën Ndërkombëtare të të Rinjve kërkohet liberalizimi i vizave

Ministria e Kulturës ka organizuar konferencën, “Ndërtimi i Paqes për të Rinj", me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Rinjve ku u kërk...

Read more ››

Gratë e FDP-së mbështesin kandidaturën e Moret për Këshillin Federal

Pas ministrit në qeverinë e kantonit të Gjenevës, Pierre Maudet dhe deputetit nacional nga Tiçino, Ignazio Cassis, FDP ka edhe një kandidate zyrtare për vendin n&e...

Read more ››

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes