Ju jeni ketu: Home » Familja

Fëmijëve u duhet thënë ndonjëherë “JO”

Prindërit po dëmtojnë fëmijët e tyre duke u plotësuar çdo tekë të tyren dhe duke mos qenë të aftë t'u thonë asnjëherë ...

Read more ››

Prindërit e shpërqendruar nga teknologjia, pasoja negative te fëmijët

Pediatrit paralajmërojnë se shikimi i e-mail-ve të punës, simpatia për Instagramin, të shkruarit e statuseve në Facebook në kohën që po flisni me f&eu...

Read more ››

Frika dhe pasiguritë e fëmijës duhet të merren seriozisht

Fëmijët nga mosha 3 vjeç e deri në moshën 6-7 vjeç, e kanë shumë të vështirë të tregojnë një ngjarje që i ka trembur....

Read more ››

Ndëshkimi fizik e bën fëmijën agresiv

Një kërkim i ri shkencor ka treguar se të vegjlit që janë rrahur nga prindërit kanë më shumë gjasë që të jenë agresivë pas mosh&eu...

Read more ››

A je prind i mirë?

Nëse ju besoni se jeni një prind i mirë, lexoni pyetjet e mëposhtme dhe kuptoni se a jeni vërtetë i tillë: A jeni duke punuar në menaxhimin e familjes ditë...

Read more ››

Rregullat mbi sjelljen e mirë ndaj prindërve

Thotë Allahu i Lartësuar: “Zoti yt ka dhënë urdhër të prerë që të mos adhuroni tjetër pos Tij, që të silleni në mënyrë ...

Read more ››

Si të kujdeseni për gjumin e fëmijës suaj

Çdo qenie e gjallë ka nevojë për gjumë. Ai është aktiviteti parësor i trurit gjatë zhvillimit të hershëm. Cikli gjumë-zgjim është...

Read more ››

Këshilla për ndërmarrësit që janë prindër

Ambientet e paparashikueshme të biznesit kanë detyruar shumë organizata të rimendojnë buxhetet e tyre. Për këtë njerëzit pushohen nga puna në numra t&...

Read more ››

Si duhet të sillemi me fëmijët të cilët i kërkojnë gjërat me të qarë

Disa prindër, kur dëgjojnë fëmijët e tyre që qajnë, bërtasin dhe insiston që t’i plotësohen kërkesat e tyre, nënshtrohen....

Read more ››

Tregimi mbi babain që i ishte afruar vdekja dhe si ua ndau trashëgiminë 4 djemve të tij

Tregohet se një i parë fisi dhe një burrë i moçëm kishte katër fëmijë. Duke ndjerë se ishte afruar goxha me vdekjen, babai i kërkoi shërb&...

Read more ››

RtvIslam © Copyright 2014 - Powered by: Mevlana Art

Shko ne krye te faqes